Pages

Wednesday, March 6, 2013

Goa - osa 2

Auringon palvontaa


Ei mitään uutta aurigon alla.

Ekan päivän ohjelmaan kuuluvan lounaan ja meressä uinnin jälkeen ei jaksanut muuta kuin illallisen syödä ja sitten häthätää facebook ja blogipäivitys. Sitten unta palloon.

Toisena päivänä herään jalat ja kädet ja selkä jotain ihme pahkuroita täynnä. Tosin Tropicolla ei ole pahkuroita ollenkaan, joten oletettavasti yöbussissa olin petipunkkien eli luteiden (engl. bedbugs) ruokalistalla. Lisäksi jalkojen lyhyt osa eli nilkoista alaspäin on kans ihan pikkupateilla ja syyhyttää niin perkeleesti. Hiekkakirppuja tms. asialla. Kokeilin yhden lenkin kävellä maihareilla sukat jalassa eikä sen jälkeen kutissut ollenkaan niin paljon. Olen hydrokortisonilla ja aurinkorasvalla lääkinnyt.

Lämpöä riittää. Minussa ei ole sisäänrakennettua lämpömittaria mutta facebook yhteyden kautta sain kuulla että infernaalinen +36C pitäisi olla näillä kulmilla. Pitänee varmaan paikkansa, vaan kyllä siitä on vielä elmon ihomuistin mukaan infernot kaukana. Menkää heinäkuussa Kalifornian kuolemanlaaksoon, siellä on inferno. Jonkun paikallisen Alin kanssa juttelin niin sano että vielä kymmenen astetta tulee lisää kun mennään kesää kohti.

Ekan kolmen päivän ohjelma on ollut kutakuinkin tällainen, hieman järjestystä vaihdellen: herätys, uinti meressä, aamupala, pikku kävely kylillä, lounas, uinti meressä, kirjan lukua, lounas, kirjan lukua, nettiannoksen saanti, illallinen ja unta palloon.

Eiköhän tästä(kin) selvitä.

Veitsi kurkulla


Alkoi olemaan vähän tuota karvankasvua naamassa ja kun guruksi en aio itseäni vielä tituleerata, niin jotain oli tehtävä. Visuna miehenä ajattelin säästää omia kalliita Gillette teriä ja kävin paikallisen parturin palveluja tukemassa. Hiusten leikkuu koneella ykkösmittaan sata rupiaa, englantilainen herrasmies parranajo neljäkymppiä.

Bobbyn bungalowin taikaa


Tervetuloa bungalowiimme.

Kävele tosta noi rappuset ylös terassille, jossa voit makoilla aurinkotuolissa tai patjalla. Vai mennäänkö suoraan sisään isohkoon huoneeseen, jossa on keskellä iso parisänky moskiittoverkkoineen, kuten tropiikissa kuuluukin. Sängyn molemmin puolin on yöpöydät pistorasioineen ja valokatkaisimineen. Tärkein on tietysti kattotuulettimen säätönupikka. Tuohon nurkassa olevaan kaappiin voit laittaa vaatteesi yms. säilytykseen. Me reppureissaajat toki säilytämme tavaroitamme tiukasti repussa (Elmo style) tai lattialle levitettyinä (Tropico style). Pärekatto pitää tämän 5x4 metrisen huoneen suurimman helteen saavuttamattomissa keskipäivällä, tosin ikkunan ja oven välille saa järjestettyä pienehkön läpivedon, riippuen rantatuulesta. Tuosta päätyseinän ovesta voit mennä yhdistettyyn wc/suihku/pukeutumistilaan. Siellä on tottakai länsimainen vesivessa ja aurinkolämpöistä vettä saa hanasta ja suihkusta.

Tässä neljä bungalowia sisältävässä "kylässä" eli aidatulla alueella ei ole minkäänlaisia palveluja, joten todennäköisesti tulemme vaihtamaan johonkin naapurikylään, missä ollaan käyty syömässä tai nettailemassa. Sen verran paremmin meidät on siellä otettu vastaan.

Bonuksena paremmista palveluista saanemme vielä neuvoteltua hintaakin alaspäin viidellä sadalla rupialla per yö.

No comments:

Post a Comment